وي افزود: حفظ هماهنگي با طبيعت و حفظ طبيعت از آلودگيها از مسائل مهمي است كه بايد مورد آموزش قرار بگيرد و بهترين محل براي اين فرهنگسازي خانوادهها و مدارس است.
نمايندهي مردم اردكان در خانهي ملت همچنين با يادآوري توصيههاي اسلام براي حفظ طبيعت، اظهارداشت: آنچه در اولين نظر، پيرامون محيط اطراف بقاع متبرك و امامزادگان به چشم ميخورد اشجاري هستند كه بنا به توصيهي بزرگان دين به وجود آمدند، مردم هم بر اين باور رسيدهاند كه نسبت به پاكيزه نگاه داشتن طبيعت اهميت قائل شوند و اين نشاندهندهي آن است كه در دين مبين اسلام و فرهنگ ايراني طبيعت جايگاه والايي دارد.
رييس فراكسيون محيط زيست مجلس، در ادامه دربارهي راهكارهاي مجلس براي استفاده از سوختهاي پاك، تصريح كرد: مجلس از قوهي كارشناسي كمتري نسبت به دولت برخوردار است، از اين رو اين فضا طلب ميكند دولت آنچه را كه مدنظر دارد به صورت لوايح به مجلس عرضه كند و با توجه به تعداد زياد نمايندگان عضو فراكسيون محيط زيست، لوايحي كه از پشتوانهي تخصصي بالايي برخوردار باشند، مورد تصويب قرار ميگيرند.
تابش تاكيد كرد: ما از انرژي خورشيدي و انرژي باد نيز ميتوانيم استفادههايي فراتر از آنچه كه الان در برنامهها پيشبيني شده، داشته باشيم تا در اين راستا از سوختهايي پاك بهره ببريم؛ در كشورهاي اروپايي كه شرايط آب و هوايي آنها براي استفاده از انرژيهاي خورشيدي و بادي خيلي سختتر است، روشها و تمهيداتي به وجود آمده كه بخش عمدهاي از سوخت منازل را از اين طريق فراهم كنند.
رييس فراكسيون محيط زيست مجلس، اعلام كرد: متاسفانه از آنجا كه قيمت سوختهاي فسيلي در ايران خيلي ارزان است، بدون صرفهجويي مصرف ميشود و فكري براي سوختهاي غير فسيلي كه از منظر محيط زيست قابل توجهاند، وجود ندارد، اما از آنجا كه در كشورهاي اروپايي و غربي سوختهاي فسيلي بسيار گران است، از تشعشعات خورشيدي و انرژي بادي استفاده ميكنند.
وي همچنين تاكيد كرد: بهترين وقت طرح موضوع به جريان انداختن استفاده از انرژيهاي خورشيدي و بادي همزمان با طرح موضوع لايحهي هدفمند كردن يارانهها است؛ چرا كه وقتي قيمت گازوئيل ليتري 5/16 تومان قرار است 350 تومان شود و همين قيمت براي نيروگاهها در نظر گرفته شود. آن وقت ديگر قدردان مواهب طبيعي خواهيم بود و جهت استفاده از آنها در سوخت پاك برنامهريزي آغاز ميشود.
تابش در پايان بارديگر با يادآوري توصيههاي اسلام بر حفظ طبيعت و توجه به اين مساله در فرهنگ ايرانيان، كه پاسداشت طبيعت را مورد عنايت جدي قرار داده ، نماد آن را انتخاب نوروز به عنوان آغاز سال نو دانست و گفت: اين امر حاكي از آن است كه ما بايد با طبيعت روش مسالمتآميزي داشته باشيم تا محيط زيست نشاطآور، مفرح و سالم براي مردم فراهم شود و دستگاههاي متولي، سازمان محيط زيست، سازمان جنگلها و مراتع كشور، وزارتخانهها و شهرداريها و تمامي دستگاههايي كه كارشان با طبيعت مرتبط است در تفكر خود بازبيني صورت داده و پاسداشت و حرمت نهادن به طبيعت را مدنظر قرار دهند.
یزدفردا
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 16,ژوئیه,2025